Ervaar de ontspannende werking van een spa-manicure. Deze behandeling is de luxe versie van een standaard manicure, duurt ca. anderhalf uur en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Naast het verzorgen van de handen en nagels met een manicure bad, nagelriemolie en handcrème wordt er gebruik gemaakt van een scrub crème om alle dode huidcellen te verwijderen. Daarnaast kun je kiezen uit een verzorgend handmasker of, indien gewenst, een paraffinebehandeling. Paraffine heeft een intensief verzorgende werking die diep doordringt in de huid. De warmte opent de poriën, waardoor dit effect optimaal is en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Een paraffinebehandeling is dan ook zeer aan te raden voor mensen met een droge huid of koude handen. Voor reuma- en artritispatiënten kan deze behandeling pijnlijke spieren verzachten.

Nazorg

Het is belangrijk om de handen thuis goed te verzorgen met een handcrème zodat je nog langer kunt na genieten van de paraffine behandeling. Eventueel kun je dit combineren met een nagelriemolie aan te brengen.

Paraffine bad behandeling

Paraffine heeft een intensief verzorgende werking die diep doordringt in de huid. De warmte opent de poriën, waardoor dit effect optimaal is en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Een paraffine handpakking is tevens een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Een paraffinebehandeling is daarom ook zeer aan te raden voor mensen met een droge huid of koude handen. Voor reuma- en artritispatiënten kan deze behandeling pijnlijke spieren verzachten. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.