Contact

Ik ben Marian van der Zalm-Ravensbergen en mijn motto is “Mensen nog mooier maken”.

Al van jongs af aan heb ik een passie voor make-up en hairstyling. Regelmatig word ik door familie, vrienden en kennissen gevraagd om ze te stylen voor een feest of bruiloft.
Na het opdoen van veel kennis en ervaringen en het afronden van de opleidingen, Allround visagie en hairstyling , heb ik ervoor gekozen om voor mezelf te beginnen.

Graag help ik u om de perfecte look bij jou te creëren, of het nu gaat om een stoer kapsel of liever iets ingetogener? Samen gaan wij op zoek naar de mooiste versie van jezelf!

Vind je het lastig om jezelf op te maken? Tijdens mijn make up workshop gaan we stap voor stap aan de slag en geef ik jou graag make-up advies.
Ik maak gebruik van 100% natuurlijke minerale make-up van Mintenz, geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de gevoelige of allergische huid.

Omdat ik graag creatief bezig ben is het niet verwonderlijk dat ik sinds ongeveer 2 jaar een aantal schminkcursussen heb gevolgd, zodat ik ook de kleinste onder ons blij kan maken. Niets is leuker om na afloop van een partijtje of event al die blije gezichtjes te zien!

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u binnenkort een feest, bruiloft of een evenement? Bij Perfectly Styled bent u aan het juiste adres!

Maak snel een afspraak via het contactformulier hieronder en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Graag tot snel!

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Perfectly Styled

MadebyBazz

error: Content is protected !!