Wanneer je definitief gebruik wilt maken van mijn diensten, ontvang ik graag inspiratie foto’s welke jou aanspreken en welke bij jou uiterlijke kenmerken passen.

Je kunt eventueel ook voor 1 dag clip-inn extensions gebruiken. Voorbeelden van kapsels met clip-inn extensions zijn te vinden op internet. Uiteraard kunnen wij ook samen naar de mogelijkheden kijken.

Afspraak proefsessie

De afspraak voor een proefsessie plan ik meestal zo’n 5 weken tot 8 weken van te voren voor de huwelijksdag.

Een proefsessie duurt ongeveer 2,5 uur. Het makkelijkste is als je daarvoor naar mijn salon komt in Rijnsburg (parkeren voor de deur). Hier heb ik alles bij de hand en goede daglichtlampen. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij jullie trouwdag door. Het is voor mij belangrijk wat voor thema jullie hebben, welke jurk je gaat dragen en wat jullie verdere wensen zijn. Aan de hand van deze informatie kan ik een passend kleur en stijl advies geven. Indien je de proefsessie liever thuis wilt doen dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Op jouw trouwdag kom ik natuurlijk naar jou toe, ongeacht het tijdstip!

Bruidskapsel

Wil je een klassiek bruidskapsel of liever iets nonchalanter, Perfectly Styled helpt je bij het kiezen van de juiste bruidslook. Heb je van nature geen volle bos met haar? Geen zorgen, het is eventueel mogelijk om extra vulling in jouw kapsel te verwerken of je kunt gebruik maken van clip-inn extensions (deze zijn niet inbegrepen in de prijs). Heb je korter haar en wil je geen gebruik maken van hulpstukken, kies dan voor inspiratie foto’s passend bij jouw haar lengte. Haarlak, speldjes en vulling zijn in de prijs inbegrepen.

Mocht je na alle inspanningen nog niet tevreden zijn, oftewel nog niet helemaal het perfecte plaatje? Het is mogelijk om een tweede proefsessie te plannen, zodat we de ontbrekende puntjes op de i kunnen zetten. Alles om ervoor te zorgen dat je met een 100% tevreden gevoel van jouw mooiste dag van je leven kunt genieten!

Familie, vrienden of gasten bruiloft

Wil je graag dat jouw familie, vrienden en of gasten er ook tip top uitzien? Uiteraard ben ik er ook voor hen (mits dit in het tijdschema van de dag past).

Bruidsnagels

Om het plaatje compleet te maken, kun je bij Perfectly Styled ook terecht voor mooie bruidsnagels. Het is natuurlijk van groot belang dat jouw handen en nagels er mooi uitzien op jullie bijzondere dag! Tenslotte komt er straks een mooie ring om jouw vinger!

Ik raad je daarom aan om op tijd met de verzorging van je nagels en handen te beginnen, zodat je huid straalt en zijdezacht aanvoelt. Dit kan eventueel door een speciaal 10-weken manicure plan op te stellen. Na deze 10 weken zijn je nagels mooi op lengte om deze vervolgens perfect af te lakken.

Heb je van nature geen mooie nagels of je wilt een keer iets speciaals ? Dan kun je kiezen voor een versteviging of een verlenging van je eigen nagels door middel van Gel of gel. Hierin zijn talloze mogelijkheden zoals French manicure, nail art speciaal voor bruidjes of naturel.

Klik hier voor voorbeelden of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.